Twitter logo blue

Centre of 
Expertise

Centre of
Excellence

20 maart: miniseminar 'Agile Beyond Scrum'

ManWhiteboard kleinZet hem alvast in je agenda: op 20 maart organiseert BPUG een mini-seminar Agile Beyond Scrum.

Is jouw organisatie ook op zoek naar meer Agility? Is de keuze voor een methode binnen je organisatie moeilijk? Denk je ook dat Agile een hypewoord is? Wil je graag meer Agile werken in de organisatie, maar kom je op het gebied van methodieken niet verder dan het alom bekende Scrum?

Ga dan samen met ons op verkenning uit, hoor wat er de pro’s en cons zijn van verschillende Agile methodieken en verken of een van de behandelde Agile methodieken past bij jouw organisatie.

Onderwerpen en sprekers

Wij hebben voor jullie een aantal experts op hun vakgebied weten vast te leggen om deze verkenning vorm te geven. Zij zijn allen zeer ervaren en een autoriteit op hun Agile methode.

Deze sprekers zullen je wijzer maken in hun vakgebied:

Vic Page -  Agile Business Consortium
Spreekt over: Agile Project Framework

Vic heeft een brede kennis van Agile methodes, zowel als academicus als hands-on gebruiker. Hij is gecertificeerd Kanban Practitioner, Innovation Games® Architect, Scrum Master, Agile Project Management (AgilePM) trainer en Scaled Agile Framework (SAFe) consultant. Daarnaast neemt hij deel aan de Agile Methods Specialist Group, was hij directeur bij het Agile Business Consortium en Hoofd Onderzoek voor AgilePM® bij APMG International.

Addo de Visser en Michiel Penraad - Capgemini

Spreken over: SAFe

Michiel is een gecertificeerd en ervaren Agile Coach, Product owner, Scrum Master en SAFe programmaconsultant. Daarnaast is hij een ervaren trainer op het gebied van Agile/Scrum en SAFe. Op dit moment werkt hij aan het implementeren van SAFe bij KLM.

Addo is Agile Coach en Scrum Master, en op dit moment werkzaam bij het ministerie van Binnenlandse Zaken als Agile Coach. Daarnaast is hij de schrijver van het boek “Agile – The times they are a-changin”

 

Richard Hoedeman - Ctrl Improve

Spreekt over: DevOps

Richard is de eerste EXIN DevOps Professional en bij APMG DASA DevOps een van de weinige Practitioners. Momenteel coacht hij Agile teams bij het UWV in Amsterdam Sloterdijk.

Naast uitgebreide informatie over verschillende Agile-methodieken zullen onze sprekers ook ingaan op hoe en waar zij deze methodieken inzetten in organisaties. Wat zijn de voor- en nadelen, en in welke organisatie werkt welke methode het best?

Resultaat

Aan het einde van de seminar weet je meer over verschillende methodieken als SAFe, DevOps en Agile Project Framework, en heb je een goed idee van de werking van deze methoden. Zo kun je een goed gefundeerde keuze maken voor jouw Agile aanpak. Daarnaast is er ruimte voor vragen en discussie, dus neem vooral ook je eigen Agile-vragen mee naar de seminar!

Aanmelden

De bijeenkomst is van 15:30 tot 21:30 met aansluitend een netwerkborrel. Voor BPUG-leden is de seminar gratis, voor niet-leden zijn de kosten 25 EUR. Aanmelden kan via de website van BPUG

Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus wees er snel bij!